Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Če Maj 23, 2024 11:13

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 66 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Miss Španije
OdgovorObjavljeno: Ne Mar 20, 2005 23:16 
Hispasat (30.0°W)
Frekvenca: 12645
Polarizacija:Vertikalno
SR: 6750
FEC: 3/4
4:2:0


Lepa dekleta za izbor miss Španije 2005 :lol:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Mar 20, 2005 23:45 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Pa kakšna fantastična slika, ko izrezane so.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Mar 21, 2005 7:17 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Pri nas nalašč naredijo megleno pri takih izborih...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Avg 15, 2005 21:18 
Lepo bi prosil, če mi lahko kdo pomaga z nasvetom, kako ročno vnesti podatke o feedih in jih potem shraniti, nato pa ta program najti.

Imam DB 7000S, brez povezave na PC.

Hvala in lep pozdrav vsem


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Avg 15, 2005 21:30 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Programe znaš iskati? Greš na manualno iskanje in vneseš parametre.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Avg 15, 2005 21:45 
Jaz sem to poiskusal preko manuel transponder scan, parametre ze vnesem a potem mi jih očitno ne shrani, zato jih verjetno tudi ne morem najti.
Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Avg 15, 2005 21:51 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
Dreambox za feede ni ravno najboljša rešitev-govorim iz lastnih izkušenj in ga zato ne uporabljam sploh. Seveda da ti jih najde sam pol ti jih pod različnimi imeni nameče tko da je to brez veze. Pa še 4:2:2 ne moraš gledat. Vsi feedi ki imajo SR 6666 ali 13333 so v glavnem v tem sistemu za kar je najboljša SS2 kartica. SE da tudi z Dreamom sam ga moraš imeti povezanega na PC in še en program moraš imeti ampak to je že druga zgodba...

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Avg 15, 2005 21:57 
Vidim da obvladate, sam sem sele pred 10 dnevi kupil računalnik, uredil povezavo ADSL , z DB se pa nisem kaj preveč ukvarjal. Za začetek bo verjetno treba povezat DB s PC, potem pa počasi naprej. na tem forumu je kar precej koristnih informacij in ljudi ki očitno radi in hitro priskočijo na pomoč. Hvala in lep pozdrav.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Avg 15, 2005 22:13 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
[quote="Felipe"]Jaz sem to poiskusal preko manuel transponder scan, parametre ze vnesem a potem mi jih očitno ne shrani, zato jih verjetno tudi ne morem najti.
Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Avg 15, 2005 22:19 
Men jih DM ne najde.Se lahko na glavo postavlam in kolnem vse levo in desno pa ne gre.
Humax pa SS2 je pa čist druga stvar.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 66 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited