Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Ne Maj 28, 2023 1:29

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 9:47 
Odsoten
Site Admin

Pridružen: Po Jan 22, 2007 11:35
Prispevkov: 76
Kako je z ostalimi ponodniki glede sprejema TV kanalov preko VLCja? Vem za T2 preko optike, kjer to deluje ok. Kako pa je z ostalimi? Ali je to mozno pri Telemachu (preko njihove optike) ali siola?


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 10:48 
Odsoten

Pridružen: To Feb 08, 2011 20:25
Prispevkov: 1139
Kraj: Ravne na Koroškem
Da, možno je. VLC zna dekodirat IPTV, DVB-C, DVB-S /2 IN DVB-T /2

_________________
Slika


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 10:50 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
je kak junak s Telesmehovo optiko :mrgreen:
Zakaj pa VLC... s Kodijem gledaš vse in še več :mrgreen:

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 10:53 
Odsoten

Pridružen: To Feb 08, 2011 20:25
Prispevkov: 1139
Kraj: Ravne na Koroškem
Edino BRO streamov ni mogoče spremljati.

_________________
Slika


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 11:20 
Odsoten
Site Admin

Pridružen: Po Jan 22, 2007 11:35
Prispevkov: 76
Na firmi na eventuelni novi lokaciji je mogoca samo Telemachova optika. Rabimo pa nujno capturirati 24/7 par tv programov, in VLC/ffmpeg kombinacija je kot nalasc za to.


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 11:26 
Odsoten

Pridružen: Sr Jun 28, 2006 11:22
Prispevkov: 1195
Kraj: Notranjska
Kodi je zakon :D

_________________
Hisense 43A7500F 4K UHD
Beelink GT1 MINI
A1 optika


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 12:22 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
Tudi xbmc/kodi deluje na ffmpegu, kot vlc, potplayer.

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 13:28 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Najprej rabiš neko DVB-C pc kartico, ali kako mislite sprejemati dvb-c signal na pc-ju?

_________________
T2 na Telekom optiki


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 14:14 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
kaj pa če ima Telesmehova optika IPTV :?:

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Okt 29, 2015 14:34 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Potem pa tema ni v pravem predalu :)

_________________
T2 na Telekom optiki


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited