Navodila za Technisat DIGIT HD4-CX sem seveda vrgel stran, a kolikor se spomnem tegale itak ni bilo notri napisanega, zato navajam še nekaj uporabnih fint za ta odličen DVB-C receiver in snemalnik (prek USB porta):
- Vmes ko snemaš nek program lahko s tipko OK skočiš na seznam že prej posnetih in si ogledaš raje tistega starejšega, DVB receiver pa še kar snema trenutno sprogramirano (najboljša funkcija tega sprejemnika !! tega žal ne omogočajo niti marsikateri sodobni TVji !!)
- Ko gledaš kak program stisni OK, in potem rumen gumb - dobil boš kakovost signala.
- Ko gledaš kak program z zeleno tipko skočiš na posnete oddaje (tega najhitreje nagruntaš:)
- Sumim, da ga 1TB zunanji diski (FAT32) zezajo, ker mi je že večkrat ko sem imel nad 600GB napoljnjenega kdaj pa kdaj zatajil snemanje, prve 2 minute sta bile pa vedno negledljive, čeprav le 3% napolnjen. Trenutno preizkušam s formatiranim zunanjim diskom na 2 particiji 512+512GB in mi vse deluje ok.. Torej ne uporabljajte prevelikih particij - FAT32 le ni NTFS
)
==========
Zakaj ima ta receiver UTP vtič ? za kaj uporabnega Morda ogled posnetih oddaj na daljavo iz drugih internetnih naprav ?