seveda sem preveril vse možne vhode. Priklopu sem direktno v TV (spredaj na s-video, zadaj na scart ki podpira s-video, preko A/V receiverja, ki podpira s-video - mimogrede: na A/V receiver mam preko s-video priklopljen DVD player in dela odlično), zamenjal sem driverje za grafično... Nekje sem prebral, da je treba na določena dva pina od štirih pri s-video nalotat nek upor in potem stvar dela (bom šel v redline in upam da bodo uredili stvar). Mogoče je zanimivo to, da ko na televiziji preklapljam med video in s-video, je slika iz PC-ja na ekranu nespremenjena.
Vsekakor je za črnobelo sliko kriva grafična kartica ali mogoče kabel. A je možno da je problem v tem, da ima kartica konektor za 9 pinov, jaz pa imam kabel s 4 pini. Zdaj uporabljam nek vmesni kos še od prejšnje grafične (nVIDIA), ki ima na eni strani moški s-video z 9 pini, na drugi strani pa je razdeljen na ženski del s 4 pini in kompozitni del. Slika je sicer še vedno črnobela tudi če vklopim svoj kabel (4 pin s-video) direktno v grafično kartico, samo mogoče bi nov vmesni kos (iz 9 na 4 pine) kaj pomagal.