Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Ne Jun 16, 2024 21:32

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Humax va-ace+
OdgovorObjavljeno: Pe Jun 09, 2006 19:01 
Kolega ima omenjeni sprejemnik pa bi rad urejal programe na PC-ju pa ne ve s katerim programom in kje bi ga dobil.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 10, 2006 19:11 
To je model s zakodiranim loaderjem.Ta loader prevreja humaxov digitalni podpis, kar je precej težko (in kaznivo) shekati. Treutno tudi ne obstaja
želja po tem.

Naj se registrira na humaxovi uradni strani (potrebna je ser.št. receiverja, če se ne motim). Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka: editor
OdgovorObjavljeno: To Okt 31, 2006 7:23 
Mi lahko kdo pove kje se dobi uradni in neuradni editor za Humax va-ace+


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Dec 05, 2006 7:30 
Fantje bodite veseli, če vam ta VAACE+ sploh dela. Mi smo jih montirali 35 kosov in od tega 32 kosov menjali. Sesipal se je namreč Softwear in po mnogih verzijah in nekako treh mesecih dopisovanja z njihovo centralo na Irskem so le nekako ugotovili, da je napaka v njihovem programu Formula in so tudi posredovali novo verzijo. Stvar je nekoliko bolj stabilna, vendar se na nekaterih sprejemnikih Softwear še vedno seseda. Jaz v 20 letni SAT kariera večjega "shita" še nisem imel. Mi jih imamo mislim, da še 8 kosov in če je kdo interesent jih prodamo za 15.000 sit/kos. So vsi novi, žal pa nimajo embalaže, ker so jo stranke vrgle stran.
info: 041-400-378 Darko


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Dec 05, 2006 7:42 
Problem je v zakodiranem loaderju in premajhem flashu!
Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Dec 06, 2006 11:14 
[quote="Gizmo"]Problem je v zakodiranem loaderju in premajhem flashu!
Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Jan 21, 2007 12:20 
Zdravo!
Nov sem na vašem forumu in vas vse lepo pozdravljam.
Pregledal sem malo debato glede ACE a in moram povedati,da sem tudi sam imel v začetku kar nekaj težav z njim.
Napake v programu pa sem odpravil z namestitvijo novega s satelita ASTRA ,19,2.
Na frekvenci 12669,vertikalno,22000,5/6 je možno naložiti nov program za VA -ACE+(STB UPDATE).Nov program je bil postavljen 3.januarja,ima tudi hrvaški jezik za menije in je sedaj upravljanje s sprejemnikom mnogo lažje....hehehe
Upam,da sem s podatki komu pomagal!!


:D :D
Lep pozdrav!!


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited