Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Če Jul 18, 2024 6:23

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 13 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: Ne Mar 16, 2008 14:19 
Imam problem ker ne znam nastavit tega satelita na mojga stariga humaxa. Nastavu sm že astro in hotbird. To dvoje je že poimenovano v nastavitvah(satelite name). Glave so vse vredu nastavljene ker so 3 dvojne in na drugem recieverju laufajo vse lepo (total tv+fta). Zaj pa ne vem kako naprej. Gre se pa zato ker sm opazu da je na Eutelsatu w2 NATINAL GEOGRAPHIC NEKODIRAN!!!!!

reciever je še čist orginal brez vsakih nadgradenj(če obstajajo ne vem)
No če se da kaj nadgradit pa vas prosim tut za natančen opis postopka. Pa prosim ne preveč strokovno ko sm začetnik.

http://no.kingofsat.net/tv.php?&pos=16E ... ltre=Clear


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Mar 16, 2008 14:49 
..ni FTA,saj pri meni ne!?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Mar 17, 2008 17:13 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
Pri meni turška verzija dela...še vedno je nekodirana...

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Mar 20, 2008 19:58 
a pol noben ne ve zakaj ne dela


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Mar 20, 2008 20:38 
Citiram:
Gre se pa zato ker sm opazu da je na Eutelsatu w2 NATINAL GEOGRAPHIC NEKODIRAN!!!!!
Zelo verjetno ti manjka Eutelsat-w2.ini v fw.
Rešitev je posodobitev fw ali pa user defined satellite,
kamor moraš ročno vnesti vse parametre - advanced settings.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Mar 20, 2008 20:44 
na ss2 tudi men dela turška verzija na Humax-u pa ne oziroma dela samo zvok


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 21, 2008 8:56 
Preveri, če je videopid pravilen.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 21, 2008 12:21 
Jaz imam Audio in Video PID na vseh programih AVTO,tudi,če ga vpišem ni nobene razlike...zdaj pa še eno vprašanje kaj je v Sat sprejemniku fw ?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 21, 2008 18:04 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Firmware?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 21, 2008 18:44 
Ja firmware ali software je to eno in isto?


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 13 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited