Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Po Jun 17, 2024 2:47

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Prošnja za graphe in kodeke
OdgovorObjavljeno: To Okt 09, 2007 19:52 
Zopet bom na novo vse inštaliral, ker mi zdaj tudi zvok ne dela.
Zvok dela, toda prekinja. Z elecard kodekom je križ.
Vmešava se celo na predvajanje mp3 z winampom, ki mi
se sesuva...

Je kdo toliko dober, za minimalno delujoče kodeke in graf-filtre
za alt-dvb. Prog-dvb ne bom več inštaliral.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Okt 09, 2007 20:16 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Jaz žau uporabljam en stari Elecard, ki pa ti ni všeč.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Okt 09, 2007 21:36 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
probej DSCALer, deluje tudi 4:2:2 bom dal na naš server:

http://work/sibila.si/public/forum/dscaler5007.zip

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka: ..
OdgovorObjavljeno: Sr Jun 18, 2008 13:28 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 22:54
Prispevkov: 792
..


Zadnjič spremenil taburet, dne Ne Mar 14, 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka: arcsoft
OdgovorObjavljeno: Ne Nov 23, 2008 9:39 
ali ima kdo kodo za arcsoft program


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Sep 03, 2009 7:42 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Dobil sem komponente za nov čurunalnik, Winsi XP SP2 so že gor, še vse 4 TV zadeve inštaliram (Analogna TV, SS2, SSHD2 in DVB-T/C USB.
Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Sep 03, 2009 11:01 
Odsoten

Pridružen: Če Jun 28, 2007 17:57
Prispevkov: 2084
Najboljši kodeki so zbrani v paketu HDPack 2.2 (info), razen ATIjevega AVIVO, ki bi moral biti tam, kjer dobiš gonilnike za grafično.

Za programe pobrskaj tu.

O Win7 nimam pojma.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Sep 03, 2009 11:35 
Citiram:
Najboljši kodeki so zbrani v paketu HDPack 2.2 (info), razen ATIjevega AVIVO, ki bi moral biti tam, kjer dobiš gonilnike za grafično.

Za programe pobrskaj tu.
Kaj pa priporočate za x64 arhitekturo? Sprašujem seveda po 64-bitnih kodekih in programih, da mi ne bo kdo hitel razlagati, kako kaj 32-bitnega tam tudi deluje.

Aleš


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Sep 03, 2009 12:55 
Odsoten

Pridružen: Če Jun 28, 2007 17:57
Prispevkov: 2084
Ne vem, na 64-bitne OS se ne spoznam.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Sep 06, 2009 1:55 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Ko mi je pri Atijevem priloženem kodeku TaskManager kazal 0 do 2 % CPU-ja na HD kanalih, sem se z njim jeb** in jeb**, pa nisem anšel pametne anstavitve, nato ap omenjeni HD pack, ArcSoft in glejgazlomka, tudi tu procesor počiva na cca 1%. Kar ne morem verjeti.
Zaenkrat DVBViever 4.0.0 deluje stabilno.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited