Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Po Dec 04, 2023 17:52

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 20, 2009 18:48 
Imam XP in SP3,ko vse pravilno istaliram mi po zagonu DVBViewer pokaže opcijo -Cannot create B2C2 MPEG2filtererror- in se nič več ne dogaja.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 20, 2009 19:42 
Zelo verjetno nimaš inštaliranega technisat receiverja!


http://www.dvbdream.org/
Slika

http://www.free-codecs.com/download/FFDshow.htm
Slika


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Mar 21, 2009 8:45 
Citiram:
Imam XP in SP3,ko vse pravilno istaliram mi po zagonu DVBViewer pokaže opcijo -Cannot create B2C2 MPEG2filtererror- in se nič več ne dogaja.
Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Mar 21, 2009 16:44 
Server4PC e ravno to je problem ker mi nikakor ne zažene ta program.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Mar 21, 2009 17:27 
Citiram:
Server4PC e ravno to je problem ker mi nikakor ne zažene ta program.
....pa si že probal 4.5.0 drajverje?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Mar 21, 2009 18:05 
4.5.0 sem probal pa ne dela,ali je res problem XP verzija SP3


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Mar 21, 2009 20:12 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Sodeč po moji Asusovi mamaplati je z SS2 in SP-ji križ. Je pa res, da vztrajam na starih driverjih, s katerimi edino dela BlindScan. Brez njega je SS2 brez veze, saj imam v mašini še SS HD2

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Mar 22, 2009 8:30 
Citiram:
4.5.0 sem probal pa ne dela,ali je res problem XP verzija SP3
Očitno nisi dobro pogledal Klantovega prispevka,kjer je lepo "narisano", da uporablja XPje s SP3 in program Dvb Dream in očitno mu dobro dela....tudi linke ti je "podal", si si potegnil kaj od tega dol?

Dvb Viewer je za mene zanič program, edino kar je v redu pri njem je podpora za Dvb podnapise.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Mar 22, 2009 20:42 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
DVB Viewer je z verzijo 4.0 postal uporaben.

Glede problemov s SP pa bi rekel, da so problemi na nekaterih mamaplatah. Podobno imam problem z DVB-T ključkom, na SP1 dela BP, na SP3 pa ga original SW ne zažene, DVB-Viewer dela, AltDVB pa krahne.
Na drugih računalnikih pa ni problemov.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Apr 24, 2009 21:40 
Končno mi je uspelo na SP3 instalirati zadnje voznike technisata potem ko sem zagnal neki program ;Manna ultra pack;sedaj mi dela ProgDVB v celoti,DVBViewer.Pro pa sem opazil da mi na satelitu HB ne izključi LNBja in občasno se mi ta program ugasne ,dvbdream pa skenira samo; V; frakvence in še to ne kompletno področje ne vem v čem je problem, SkyView mi pa dela še slabše in skenira samo nekatere frekvence.Pri vseh uporabljam SS2DiSEqC pogon .


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited