Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je To Jun 25, 2024 8:02

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Okt 04, 2010 13:43 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Original SW dela ko mina in to obe verziji od TT in Technisata.
Bom probal še kako starejšo verzijo Progija, na njej poskenirati, ganjati pa na omenjeni.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Okt 04, 2010 15:04 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
4.92 mi je sicer poskeniral 2 transponderja in nato krahiral, ko sem ga pa naslednjič zagnal, je pa krahiral že pred vsakim skeniranjem, tudi ponovna inštaalcija in odinštaalcija novejših verzij ne pomaga. :(


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Okt 06, 2010 8:00 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Probal še na drugi mašini, situsacija enaka le da niti teh dveh transponderjev ni našel :(
Me ima, da bi vse skupaj postavil na Linuxu a sem popolni začetnik, vsak ansvet in link mi bo prav prišel..


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Maj 29, 2012 9:32 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Po daljšem času sem zopet usposobil SS1 kartico in to na WIN7 32bit, ampak dela le v softverskem načinu !
Uporabil sem ta driver
http://www.dvbshop24.com/index.php?acti ... attach=143
in ProgDVB 5.16.2 Pro (novejše verzije javijo napako pri skeniranju)
http://www.progdvb.com/download_progdvb.html
PS:Obstaja t.i. reseter, ki po 21 probnih dneh resetira ProgDVB

_________________
T2 na Telekom optiki


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Maj 29, 2012 17:54 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
A se je ne splača uporabiti na neki stari kišti in XP ali pa 98?

Kakšno resolucijo da ven v hw načinu?
ss1 nisem imel nikoli v roki...če jokdo meče stran...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Maj 29, 2012 22:55 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
V HW načinu ima obični video izhod, v compu pa gre video na overlay in je zares brezhibna slika tudi v najskromnejšem Pentiumu 100 in manj MHz.

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited