Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je To Avg 20, 2019 7:42

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 29 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Jul 20, 2006 15:40 
http://www3.shrani.si/o.php?grabber726289.jpg


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jul 21, 2006 7:21 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 656
Dela brez problemov. http://foto.volja.net/zoom_image.php?la ... e_id=79549
Pri meni se dogaja enako, če spreminjam audio pid v ProgDVB pri vključenem Dgraber-ju. Ne pomaga samo ponovni zagon Dgrabber-ja, potrebno je resetirati še ProgDVB.

_________________
Telekom DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jul 21, 2006 9:32 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Jaz pa imam še vedno bind()failed 10048 in ne znam ugotoviti, kaj ga moti.
Zato pa vsaj preko Dreamboxa dela brezhibno.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jul 21, 2006 13:53 
Meni nikakor ne uspe nastavit tega programa, da bi lahko snemal! Prosil bi enega, da razloži, kako ga nastavit!


Lep pozdrav!


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jul 21, 2006 15:10 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 656
http://foto.volja.net/zoom_image.php?la ... e_id=79550
Probaj s te slike razbrati nastavitve-pa tam kjer piše DBOX Tcp Ip Adress, vpiši IP svoje SS kartice (najdeš jo na nadzorni plošči). Ne pozabi dodati v progDVB tisti dgrabber.dll in ga ob zagonu ProgDVBja vključiti.

_________________
Telekom DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jul 22, 2006 12:16 
Citiram:
Jaz pa imam še vedno bind()failed 10048 in ne znam ugotoviti, kaj ga moti.
Zato pa vsaj preko Dreamboxa dela brezhibno.
Mene je tud to zajebaval....pol sem ga pa tolk cajta "žgal",da sem
Windowse sesul,no ko sem jih pa nanovo naložil,je pa zadeva zalaufala. 8)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Jun 04, 2007 10:40 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 656
Z dgrabberjem 3.0 preverjeno deluje snemanje MC kanalov (zamenjava z xtramusic kanali) na HB. Žal kanali oddajajo le z 128kbps.

_________________
Telekom DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Dec 18, 2007 14:55 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 656
Ker stari linki na slike ne delujejo, dodajam nov link :
http://shrani.si/f/T/yG/1Ek0ruB4/dgrab2.jpg

_________________
Telekom DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Dec 18, 2007 15:15 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Nikoli mi ni uspelo, da bi mi snemal preko DVB kartice, vedno mi je jamral nekaj o nekem zasedenem portu.
Z Dreamom še vedno dela brezhibno.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 29 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited