Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Nov 30, 2022 22:16

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 29 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 3 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Dgrabber
OdgovorObjavljeno: Če Maj 11, 2006 8:32 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Na http://www.satelitskiforum.com/wbb2/thr ... r=0&page=1
je navodilo kako preko xtramusic kanalov pridobivati MP3-je avtomatski s poimenovanjem-a le na Hotbirdu, v glavnem program dela dobro pa probajte
Dela tudi s SS1 kartico, slike nastavitev so vidne na
http://foto.volja.net/zoom_image.php?la ... e_id=79550
Sprobano s ProgDVB 4.482 in 4.71- procesor pII 350 :lol:
Zaradi slabega procesorja sem komade posnemal v mp2 (s poimenovanjem seveda) in jih prekodiral kasneje v mp3, saj je pretvorba v mp3 zelo počasna.
Ă

_________________
T2 na Telekom optiki


Zadnjič spremenil JM, dne Pe Jul 21, 2006 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Maj 12, 2006 0:36 
Tole men nikakor ne zalaufa....a bi mi lahko poslal PCI dvb zip fajl na mail,
nisem prepričan,da imam ta pravega :wink:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Maj 14, 2006 21:47 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
http://3281.rapidforum.com/
http://home.arcor.de/karl/


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Maj 15, 2006 15:15 
Sem že dobil,pa mi "zadeva" še zmeri ne laufa....namreč ko poženem
dgrabber dll ki služi kot server,mi ta javi napako,nekaj takega kot:
bind()failed 10048 :(


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Maj 16, 2006 7:09 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Probaj z eno drugo verzijo ProgDVB-ja

_________________
T2 na Telekom optiki


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Maj 16, 2006 15:42 
V 4.71.4 in tudi 4.72.3 mi ne dela,mam še eno 4.44,pa tudi tam dvomim
da bo delalo :wink:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Maj 17, 2006 6:59 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Prenešeno iz sosednjega foruma:

Za sve one kojima se javlja ovakva greska ( bind() failed 10048 ) treba da obrisu program koji navodno otvara portove ova greska se javlja kada se pokusaju otvarati dva porta istovremeno. Kod mene je bio slucaj sa programom DyNDNS Updater kada sam ga obrisao i restartovo PC sve je bilo OK. Da DyNDNS Updater smeta i ako nije aktivan.

_________________
T2 na Telekom optiki


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Maj 17, 2006 10:05 
Hvala za pomoč.....sem že prebral ta post,sam problem je,ker ne najdem
tega "programa"ki mi dela zgago po računalniku :(


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Maj 21, 2006 22:46 
Tole sem zdaj zrihtu :D .....v 8 urah okol 300 komadov dobre muzike,
predvsem iz osemdesetih in devetdesetih,hiti na katere sem ze skoraj pozabu 8)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Maj 22, 2006 22:44 
sam IIS ustavte.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 29 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 3 Naslednja

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited