Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Pe Nov 22, 2019 16:50

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: So Avg 22, 2015 19:03 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
@zzTurk: Sat STB Opticum HD X110 se mi vedno boota v tovarniške nastavitve. Pozabi konfiguracijo. Kakšna ideja kako popraviti?

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: So Avg 22, 2015 21:04 
Odsoten
Ponudnik

Pridružen: So Jan 02, 2010 20:14
Prispevkov: 254
Nekaj sem mu že odgovoril, da naj preveri kako je s SW in mu poslal link na http://www.opticum-gmbh.de/receiver/hdt ... hd-x-110p/. Imel sem primere ko so mi pri sicer drugem modelu redno na nekaj mesecev nosili sprejemnike v naložitev istega SW. Kam in kako in zakaj se jim je povračal tovarniški SW mi ni znano. Lahko da je pri njem kaj drugega, kakšen specifičen problem za ta model. Mora pa biti pazljiv pri posodabljanju z novimi SW (tudi tovarniškim seveda) ker predvidevam, da uporablja SLO kartico in niti približno vsi SW niso primerni za to.

_________________
Matjaž »»»»»


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited