Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Po Dec 16, 2019 5:24

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 13 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: Sr Jul 28, 2010 21:57 
Odsoten

Pridružen: Pe Feb 06, 2004 12:02
Prispevkov: 462
Moj je doživel nek čuden infarkt, pri opciji iskanja zemeljskih kanalov je kar "izbrisal" nekatere kanale, predvsem sode (22, 24 ...), a ne vse. Sploh mi ne da možnosti za iskanje teh kanalov. Kaj se dogaja?!?!

Naredil sem tudi factory reset, nič drugače...

Kakšna ideja? :?: :?: :?:

_________________
Orbitron SX-10 3.1 m (87.5E - 61W)
Fracarro Blu920+ (360°)


Na vrh
   
 Naslov prispevka: kanal lista
OdgovorObjavljeno: Če Jul 29, 2010 12:01 
Enkrat sem imel enako težavo .Reši sem jo tako da sem preko serijskega porta potrdil terrestrial in naložil ,tako da je bil dostopen v meniju.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Sep 11, 2011 21:24 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2516
Da ne odpiram nove teme.

Imam "sceno" s sprejemnikom C-Tech 5000 HD Combo Plus. Imam naložen F-16 250p. Občasno se mi ob prestavljanju programov ponovno zažene. Ok, piratski SW, nisem delal problema iz tega. Danes pa se mi spet ponovno zažene in ponovni zagoni se vrstijo eden za drugim, sploh se torej ne ustavi oz. zažene.
Spet sem ga iztaknil iz omrežja in ob ponovnem priklopu na 230V, tema. Display tema. Mrtev. Potem ga pustim izključenega nekaj ur, ga ponovno vključim. Nič. Še vedno mrtev. Tema. Potem ga pustim kako uro priključenega na napajanje. Ga potem izključim in ponovno vključim. Dela!! Jupiii!
Naložim nov F-16 262p. Ne pomaga. Ista zgodba. Se kar zaganja, znova in znova. Potem naložim boot_HTM8000_7109.stb in F-16 262p. Ugasnem ga, prižgem. Ponovno mrtev.

Sicer se mi je že to dogajalo, npr. ko je zmanjkalo elektrike in je bila tema na displayu. Potem sem ga pač še enkrat izključil in vključil iz omrežja in je bilo vse ok. Sedaj pa več ne.
Ima kdo idejo kaj storiti ali ga enostavno naj vržem v koš?

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Sep 11, 2011 21:56 
Odsoten

Pridružen: Sr Jun 28, 2006 11:22
Prispevkov: 1189
Kraj: Notranjska
Pri mojem se dogaja podobno :
Ko ga prižgem napiše start up, čez nekaj časa se pojavi ikona 1080 in nato ikona televizija (levo spodaj na displeju)
in nato utripne in ponovno start up.....
Nikakor mi ga ne uspe spraviti v pogon,
tudi modre lučke ni več katera se pojavi pri zagonu?
Naložen imam zadnji fw : C-Tech 5000HD Combo 2.01p :?

_________________
Toshiba Regza 42ZV635D Full HD
LG 37LH3000
C-Tech 5000 HD Combo
Superjack DG-120 DiSEqC H-H Mount
Gibertini 105 cm, Inverto Black Ultra Single
Scishion V88 plus 4K
A1 optika


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Sep 11, 2011 22:17 
Elektroliti!?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Sep 12, 2011 6:06 
Odsoten

Pridružen: Sr Nov 15, 2006 18:34
Prispevkov: 3132
Citiram:
Elektroliti!?
Se strinjam.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Sep 12, 2011 9:12 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2516
Citiram:
Citiram:
Elektroliti!?
Se strinjam.
Ampak ob popolni temi se vidi osvetlitev na displayu. So vseeno krivi elektroliti?

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Sep 12, 2011 9:32 
Odsoten

Pridružen: To Feb 08, 2011 20:25
Prispevkov: 1086
Kraj: Ravne na Koroškem
Si poskusil naložit tole: http://www.clarke-tech.com/infocenter/d ... 43&lang=en mogoče bo pomagalo :roll:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Sep 12, 2011 9:43 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2516
Nalagat ne morem nič, ker je črn display.

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Sep 12, 2011 9:50 
Odsoten

Pridružen: To Feb 08, 2011 20:25
Prispevkov: 1086
Kraj: Ravne na Koroškem
Nesi na servis, ali pa vrzi v kanto.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 13 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited