Telstar
https://telstar.si/

KursaČ°ije
https://telstar.si/viewtopic.php?f=85&t=9564
Stran 1 od 2

Avtor:  Tehnicni [ Če Nov 18, 2010 9:30 ]
Naslov prispevka: 

[quote="anderssen"]Kursadžije? se strinjam, to je največji primitivni gnoj. Ă

Avtor:  Kosinus [ Če Nov 18, 2010 14:43 ]
Naslov prispevka: 

Citiram:
Žaljenje koga, podalpskih nacionalistov.

Stvar je čisto OK, človek se nasmeje, pa še nekaj resnice je v povedanem, več kot marsikje. Sicer pa vsi vsedržavni programi ne premorejo pol toliko humorja izvzemši parlamentarni program, prenosi preiskovalnih komisij so prava sprostitev in trening smejalnih mišic, KursaĂ°ije so za njih amaterji.
Ja no, če so ti fore v slogu "jebal sem ti mater" smešne, prav. Meni se zdijo prizadete. Pa tole tvoje paranoično videnje nacionalizma povsod, kjer komu ni všeč primitivno balkansko sranje.

Avtor:  Tehnicni [ Če Nov 18, 2010 14:52 ]
Naslov prispevka: 

Sem pač mislil, da gre za pripombe v stilu tistih Slovenceljnov, ki so protestirali zaradi "izvenšolskega" pouka srbščine v organizaciji "srbske manjšine" v eni od naših šol.

Avtor:  tomii83 [ Če Nov 18, 2010 16:16 ]
Naslov prispevka: 

Hja nekateri bi radi imeli Hitlerjev sistem po katerem bi se kaznoval vsak poskus balkanskega humorja in poslušanje balkanske glasbe ter gledanje jugo filmov.Pač ne gledamo vsi DAS IST OBERKRAIN GOLICA TV.

Avtor:  tomii83 [ Če Nov 18, 2010 16:25 ]
Naslov prispevka: 

Mimogrede glede na to kakšni časi so prišli si pomoje Slovenci zaslužimo kakšno zabavo in v tem primeru balkanski humor zmaga psovanje ti pa itak da samozavest.A smo mi kaj bolj kultirni k smo v p...... EU?Jaz mislim da ne.A je beseda kilo dreka bolj kulturna beseda?Kaj pa norčevanje iz prizadetih v stilu Joc in Joc?Tega v kursadžijah ne vidiš.Že naši starši so se zabavali ob gledanju Gruntovčanov,Neše malo misto,KamionĂ°ije ter Velemisto(kot nekakšni jugoslovanski Alo Alo).

Avtor:  anderssen [ Če Nov 18, 2010 18:55 ]
Naslov prispevka: 

Citiram:
Sem pač mislil, da gre za pripombe v stilu tistih Slovenceljnov, ki so protestirali zaradi "izvenšolskega" pouka srbščine v organizaciji "srbske manjšine" v eni od naših šol.

Nisem prav nič omenjal ne srbščine, še manj slovenščine.
Tudi uporabe Slovarja lepega srbskega izražanja nisem imel v mislih, ker je za Srbe že to normalno.

Problem je direktno žaljenje nekega drugega naroda.
Slučajno v tem žaljenju izstopa srbski nacionalizem. Nekomu je smešno, če vse šiptarje nekam pošlje, pa da jim zmeče betonske plošče na glavo itd. Ali pa žaljenje Hrvatov.

Štosi na račun nas so v tem primeru čisto nedožni.

Recimo v nekem primeru Jelinčiča spravljajo pred sodišče, ker je povedal nekaj resnic Ciganom. V tej oddaji uporabljajo takšne žaljivke na račun njih., da se zdijo Jelinčičeve resnice prav smešno nedolžne. Pa ga ne branim.


Nekateri večni jugonostalgiki/rdečesučniki tega pač ne vidite.

Avtor:  tomii83 [ Če Nov 18, 2010 19:39 ]
Naslov prispevka: 

a mi smo pa nadkulturen narod kjer se v naši zgodovini al kaj,ja saj res slovenci svojim otrokom ne bi rekli niti žal besedice pa nikoli ne bi noben čisti slovenc umoril družinskega člana pa tud samomorilski narod nismo tako kot oni cigani iz dol fuj jih bod ane?[/quote]

Avtor:  Tehnicni [ Če Nov 18, 2010 22:42 ]
Naslov prispevka: 

@anderssen Odvisno kako gledaš oziroma sprejemaš te res oštre štose. Po moje gre za neke vrste črni humor, ki ga tudi ne prenesejo vsi, zato bi rekel, da naj ga pač ne gledajo. Sem pa vsekakor za, da se predvaja veliko več humorja na račun nas, ampak tega v večini nismo sposobni sprejeti.

Avtor:  Kosinus [ Pe Nov 19, 2010 0:16 ]
Naslov prispevka: 

A daj no. Gre za najcenejši straniščni humor, stokrat slabši od Našega malega mista (če ga že omenjaš, tomii83). Kdor med tema dvema ne vidi velike kakovostne razlike, mu ni pomoči.

Avtor:  anderssen [ Pe Nov 19, 2010 2:21 ]
Naslov prispevka: 

Jest sem vedno za humor. Vendar naj bo ta izviren, ne pa nastal na osnovi nekega sovraštva.
Dosti gledam nemške/angleške postaje in nikoli ne najdem, da bi se kdo obkladal s takimi primitivnimi. Kakšen bi bil pa angleški humor?

Je pa čisto jasno, da Slovenci, kot narod ne moremo narediti takšnega bolanega humorja, ker smo po eni strani malo severnjaško zadrti, po drugi strani pa tudi ne vidim nobenega pravega igralca, ki bi dal toliko malo nase, da bi se spustil v takšno smešenje samega sebe.
Že v samih kursadžijah se lepo vidi, da se lahko med seboj bolano obkladajo samo nativ-balkanci.

Pri Srbih in Bosancih je normalno, da so se sposobni smešit same sebe. Oni imajo to že v krvi. Ă

Stran 1 od 2 Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/