Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jan 25, 2020 2:45

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 226 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 118 19 20 21 22 23 Naslednja
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: Če Jun 23, 2016 19:57 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: To Apr 29, 2014 22:50
Prispevkov: 976
Jaz pa v jok in na najvišje drevo po banane.

_________________
ZGEMMA H7S 4K-HEVC LINUX STB
EDISION OS MIO Plus

SONY KD55XE7096BAEP


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: To Avg 02, 2016 10:12 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: To Feb 26, 2013 10:05
Prispevkov: 260
BBC FOUR HD Video PID 7601 Audio PID 7602(AAC)


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Avg 04, 2016 20:30 
Odsoten

Pridružen: To Nov 10, 2009 8:45
Prispevkov: 360
Kraj: Kranj
A je treba vpisovat s ct editorjem, kaj upišem za ppid , kaj je z channel5 hd

_________________
Urh


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Avg 04, 2016 22:36 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: To Feb 26, 2013 10:05
Prispevkov: 260
VourHD VP 7601 +16384=23985 A 7602
Ch 5 VP 6401 +16384=22785 A 6402
Vse moraš na CT Editor tudi ton DTS
Kot kaže ni več BBC 3HD in BBS promo red Button.


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Avg 25, 2016 14:47 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: To Feb 26, 2013 10:05
Prispevkov: 260
Kot kaže je bilo to samo za OI so se vrnili v prejšnje stanje RB in BBC3 spet aktivna.


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Po Nov 07, 2016 21:26 
Odsoten

Pridružen: To Nov 10, 2009 8:45
Prispevkov: 360
Kraj: Kranj
V CT editorju ne morem vnesti pet mestne vrednosti. Vedno zahteva vrednost med 0 in 8191!!

_________________
Urh


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Po Nov 07, 2016 21:42 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: To Feb 26, 2013 10:05
Prispevkov: 260
Ravno sedaj sem vnesel Kuriakos TV na 11422 V 3333 30W kjer sploh ne najde programa.Na ok noče sprejeti 5 mestno število pritisni na enter.
Version 3.23


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: To Nov 08, 2016 10:04 
Odsoten

Pridružen: To Nov 10, 2009 8:45
Prispevkov: 360
Kraj: Kranj
Hvala. Z enter lahko vstavim katerokoli vrednost. Sem pozabil od zadnje uporabe.

_________________
Urh


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Ne Maj 07, 2017 17:19 
Odsoten

Pridružen: Po Jan 19, 2004 18:17
Prispevkov: 391
BBC na 27,5 ne dela več....


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Po Maj 08, 2017 8:26 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: To Feb 26, 2013 10:05
Prispevkov: 260
verjetno samo menjava ključa signal najde programe


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 226 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 118 19 20 21 22 23 Naslednja

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited