Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 03, 2020 10:41

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 35 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 3 4 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Strong 8010
OdgovorObjavljeno: Po Dec 21, 2009 13:49 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: Po Jan 19, 2004 16:46
Prispevkov: 203
Nabavil sem DVB-T Strong 8010 signala je 90% slika pa vsakih 20 min zamrzne in se ne da več prestavit kanal,kaj bi to bilo.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Dec 21, 2009 18:11 
Kr nekaj strongov sem videl da so imeli probleme, raznorazne!


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Dec 21, 2009 19:31 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2517
Zanimivo, da so nesposobni za DVB-T, namreč moj DVB-S MPEG-2 sprejemnik (SRT 6010), je pred leti delal brez greške :roll:

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Dec 21, 2009 20:02 
Odsoten
Ponudnik
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 18:08
Prispevkov: 922
Sam osebno ne poznam nikogar, ki bi resno delal na sat sistemih s Strong sprejemniki, razen morda tisti, ki jim je edino merilo nizka cena. Softwerska podpora za Strong je katastrofa ( ne mislim samo na patch verzije ), urejanje kanalov v samem sprejemniku pa metanje časa skozi okno.
Upam, da so v DVB-T -ju pripravili malo boljše sprejemnike, kar bo pokazal čas, ampak kolikor mi je znano, so se že odrekli SD sprejemnikom, vsaj modelu 8010.

Primož PINOSAT

Ervinja, preko kakšne antene in ojačevalca imaš povezanega Strong-a? Drugače so Strong 8010, Iskra 4010 in StepNet isti sprejemniki pod različnim imenom in z njimi naj ne bi bilo večjih težav, sploh , če je signal dober.

_________________
Spletna trgovina : http://pinosat.ruf.si

PINOSAT, 041-266-494


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Dec 21, 2009 20:46 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: Po Jan 19, 2004 16:46
Prispevkov: 203
Pinosat sprejem je zelo vredu ker je že eden tv gor in dela super z vašim modulom drug tv pa je navaden in sem zraven dal sprejenik Strong ta pa kar zmrzuje.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Dec 30, 2009 22:20 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Tega Stronga lahko dobim za 85€, novega. Mu dela AAC in kako nasploh dela?
PS: Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Dec 31, 2009 10:45 
Odsoten

Pridružen: Po Feb 16, 2004 13:13
Prispevkov: 574
ja tudi AAC špila, sem preveril s Slavnika K66 (Norkring demo) in zvok je normalno šlišati.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Nov 21, 2010 18:49 
l.p.
me neki zanima tale strong 8010 noče najdit tv3, pa pink v multiplex-u b
čeprav je signal 70%
v čem je fora ne vem mogoče v sw?


staher


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Nov 21, 2010 20:11 
Odsoten

Pridružen: So Nov 08, 2008 11:33
Prispevkov: 539
:arrow: SRT8010EU_USB_SW_V1.39_20091020, zadnji softver, če ti kaj pomaga.

_________________
QR CODE MONKEY 8-) virustotal.com


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Avg 14, 2012 13:28 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: Po Jan 19, 2004 16:46
Prispevkov: 203
Imam še eno težavo z sprejemnikom Strong8010 kar naenkrat je vse v temi in ne dela več izmeril sem napetosti pa so vredu. Ali je možno da je zbrisalo procesor in kako ga nadgradit ?


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 35 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 3 4 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited