Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Dec 09, 2023 3:08

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: AltDVB in graph
OdgovorObjavljeno: So Dec 26, 2009 23:37 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Se je kdo že pozabaval z graphom za Alta. Avtomatsko generiranje mi ne daje zvoka. Verjetno ga muči, ker imam digitalni zvočni izhod na grafični kartici (HDMI).


Na vrh
   
 Naslov prispevka: z
OdgovorObjavljeno: Če Mar 11, 2010 14:32 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 22:54
Prispevkov: 792
..


Zadnjič spremenil taburet, dne Ne Mar 14, 2010 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Mar 11, 2010 23:28 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Sem že enkrat probal in se mi je Alt non stop obešal, šele sedajle pa še enkrat probam in ugotovim, da se je obešal zaradi conax emuja, ki zablokira Alta, če v phoeniksu ni kartice :)

Skratka dela zvok tudi brez graph fajla.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: z
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 12, 2010 0:27 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 22:54
Prispevkov: 792
..


Zadnjič spremenil taburet, dne Ne Mar 14, 2010 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 12, 2010 8:21 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Ostal je še problem, da mi Haupaugeov lkjuček Alt vidi samo kot DVB-T, jaz bi ga pa rad uporabljal kot DVB-C. Pri DVBViewerju to ni problem, ne dela pa mi conax emulator oziroma branje original Lastovka kartice.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 12, 2010 8:28 
Citiram:
Ostal je še problem, da mi Haupaugeov lkjuček Alt vidi samo kot DVB-T.
Si po netu iskal .int zanj?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Mar 12, 2010 8:50 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Ne nisem, poganjam ga preko BDM gonilnika ali kaj že je.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited